Ruma Rubber

december 2023

'Complete printerpark oplossing – Ruma Rubber'

Noordhuis heeft als multi-brand printer dealer het volledige printerpark van Ruma Rubber vervangen. Tijdens dit printer project is rekening gehouden met uniformiteit, kostenbesparing, (bedrijfs)software wensen en implementatie van @remote (automatische tonerlevering, servicemeldingen en uitlezen van de tellerstanden).

 

Voordelen van uniformiteit in uw printerpark:

– Alle printers / mfp’s zijn op dezelfde manier te bedienen.
– Binnen het gehele bedrijf is de werkwijze van de printers hetzelfde.
– Verbruikerskosten worden overzichtelijk.
– Minder verschillende soorten verbruiksmaterialen op voorraad.
– Uw systeembeheerder of ICT afdeling kan eenvoudiger de printers managen.
– 1 aanspreekpunt voor alle printers, onderhoud en verbruiksmaterialen
– Alle machines aangesloten op @Remote voor automatische tonerlevering, servicemeldingen en uitlezen van de tellerstanden.

Keuze voor Noordhuis als printer leverancier:

Ruma Rubber heeft voor Noordhuis gekozen als printer leverancier omdat er goed persoonlijk en professioneel advies gegeven is. Mede door de oude situatie tegenover de mogelijke nieuwe situatie te zetten werd al snel duidelijk wat de eventuele besparing zou kunnen zijn. Er is niet 1 op 1 vervangen, maar aangeboden wat er werkelijk nodig is.

Door overleg tussen de software leverancier van Glovia, Jaques Junte (ICT Manager Ruma Rubber) en een technisch consultant van Noordhuis kunnen de printerproblemen worden opgelost zodat ook op de diverse transportdocumenten en etiketten vanuit de juiste papierlade op de juiste volgorde worden geprint.

Noordhuis heeft alle contracten voor printapparatuur in eigen beheer. Hierdoor zal Ruma Rubber voorkomen dat er in de toekomst te veel betaald moet worden voor service en onderhoud aangezien het contract flexibel aangepast zal worden aan de behoefte van dat moment.

3 foto 's

Vragen over dit project?

Onze expert vertelt u graag meer!

John IJzenbrandt
Kantoormachines
Adviseur
06 26246870
j.ijzenbrandt@noordhuis.nl