Vergaderen simpel en eenvoudig

december 2023

'Altijd en overal eenvoudig kunnen vergaderen'

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft Noordhuis ingeschakeld voor hun geavanceerde Yealink-apparatuur, met name de UVC40-BYOD Meeting Kit. We zijn verheugd over de samenwerking met dit toonaangevende waterschap en willen graag onze ervaringen delen.

Noordhuis heeft met succes de implementatie van de Yealink UVC40-BYOD Meeting Kit verzorgd, waardoor het Waterschap Drents Overijsselse Delta profiteert van hoogwaardige videoconferenties en efficiƫnte samenwerking. Deze geavanceerde apparatuur heeft niet alleen de kwaliteit van virtuele vergaderingen verbeterd, maar ook de connectiviteit en betrouwbaarheid van de gehele audiovisuele infrastructuur van het waterschap versterkt.

De Yealink UVC40-BYOD Meeting Kit, ondersteund door Noordhuis’ technische expertise, heeft zich bewezen als een betrouwbare oplossing die voldoet aan de specifieke eisen van het Waterschap Drents Overijsselse Delta. De mogelijkheden voor Bring Your Own Device (BYOD) hebben de flexibiliteit vergroot, waardoor medewerkers naadloos kunnen samenwerken, waar ze zich ook bevinden.

Noordhuis is er trots op een bijdrage te leveren aan de operationele efficiƫntie van het Waterschap Drents Overijsselse Delta door innovatieve technologie te leveren en te ondersteunen. We kijken uit naar de voortzetting van deze succesvolle samenwerking en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige audiovisuele oplossingen die voldoen aan de evoluerende behoeften van onze gewaardeerde klant.

Vragen over dit project?

Onze expert vertelt u graag meer!

Yannick Timmer
Presentatieapparatuur
Accountmanager
06-54 36 43 07
y.timmer@noordhuis.nl