Yorneo

oktober 2023

'Een echte uitdaging! '

Yorneo vroeg ons om van een oude bestaande gymzaal een prettig, werkbare omgeving te maken. 

We deden hiervoor het gehele ontwerp, van vloerbedekking tot en met de verlichting, vloerverwarming en de akoestisch dempende afbeeldingen. Enkele basiselementen van de gymzaal, zoals de baskets, ringen en touwen zijn in tact gebleven om daarmee de oorsprong van de ruimte te laten zien. Daarnaast is met de vloerbedekking een basketbalveld belijning nagebootst. In de ruimte zijn 16 flexibele werkplekken gecreƫerd, die door middel van gestoffeerde tussenwanden, privacy en een prettige geluidsdemping bieden. Dit wordt versterkt met verlaagde plafondpanelen, die er ook voor zorgen, dat de opgewekte warmte op de juiste plek blijft. Deze plafonddelen zijn daarnaast ook gebruikt voor het monteren van verlichtingsarmaturen. De afbeeldingen langs de wanden zorgen voor een aangeklede en passende sfeer en bedekken bovendien de bestaande oude wandbekleding. Na het ontwerp dat, met een paar aangepaste details, volledig werd gerealiseerd, zijn we ook gevraagd om de geplande verdere verbouwing van deze hoofdlocatie van projectinrichting te voorzien. Dit betreft o.a. maatwerk met betrekking tot de balie, het restaurant en de garderobe. Daarnaast hebben wij aanvullende meubelproducten zoals bureau- en restaurantstoelen en wachtmeubilair geleverd.

5 foto 's